Traditionele friterie in hartje Durbuy

Ambachtelijke frietjes geserveerd in een idyllische setting

Friterie du Sanglier brengt de Belgische frituurklassiekers naar het pittoreske Durbuy. Als Belgen zijn we trots op onze gekende, ambachtelijke frituurkunsten en deze gedachte is precies wat Friterie du Sanglier uitstraalt. Gevestigd in een idyllisch, rustiek pand brengen we de vertrouwde smaken van de frituur op ambachtelijke wijze naar het landelijke Durbuy.

De Fristro is een plek waar je de klassieke Belgische frituur in een ambachtelijk concept terugvindt. Naast de gebruikelijke frituursnacks kunt u er ook terecht voor een uitgebreid aanbod huisgemaakte burgers en gekende Belgische gerechten, bereid volgens de eeuwenoude tradities.

Geniet van uw artisanale frietjes en snacks in het landelijke interieur van de Friterie of op het prachtige terras. Ontdek de Belgische frituurkunsten met een culinaire toets bij Friterie du Sanglier.

Waar Belgische frituurkunsten en culinaire ambacht elkaar ontmoeten

Friterie du Sanglier is gelegen in het sprookjesachtige Durbuy. Niet enkel de sfeervolle stadskern en middeleeuwse uitstraling maken de stad zo bijzonder. Ook de prachtige regio met zijn uitgestrekte heuvels en bossen draagt bij tot het feeërieke karakter van de stad. Met de vele megalieten, dolmen en ongerepte natuur vormt deze Waalse stad dé perfecte uitvalsbasis.

Friterie du Sanglier is een plek waar de Belgische frituurkunsten en culinaire ambacht elkaar ontmoeten in een bijpassend, rustiek kader.

Ontdek onze ambachtelijke burgers